Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

GALÉRIA: Képek a 'Westworld' 2. évadának vörös szőnyeges premierjéről

2018. április 21. 10:55Szólj hozzá!

Az eseményre április 16-án kerítettek sort Los Angeles Cinerama Dome nevű mozijában.

2016 egyik legnagyobb dobása volt az HBO sorozata, melynek második évadára két hosszú évet kellett várnunk. A Lisa Joy, Jonathan Nolan és J.J. Abrams irányításával készült sorozat első évada számos kérdést hagyott a levegőben lógni, valamint bővelkedett a nagyobbnál is nagyobb csavarokban. A történetbe ott kapcsolódunk be, ahol abbamaradt: az androidok fellázadnak, és Dolores vezetésével átveszik a hatalmat az élménypark felett.

A folytatásban visszatérnek majd az első évad főszereplői (Anthony Hopkins kivételével), illetve számos új karaktert is bemutat, köztük Tao Okamoto, a "Farkas" és a "Batman Superman ellen" sztárja által játszott Hanaryo-t. A "Westworld" új évadában nem csak a vadnyugatot járhatják be a nézők, hanem megismerkedhetnek Shogunworld-del is, amely Japán Edo-korszakát idézi meg a látogatóknak.

A 10 részes második évad április 23-án, az amerikai premierrel egyidőben indul magyar felirattal az HBO GO-n és az HBO-n, de a magyar szinkron rajongóinak sem kell sokat várniuk, ugyanis május 6-án, vasárnap 22:15-kor lesz a magyar nyelvű premier az HBO-n.

A folytatás első részét ugyebár már a premier alkalmával be is mutatták, amit a nagyérdemű már kritikákkal is illetett. Ezek szerint nincs mitől tartanunk, a második szezon hozza az első színvonalát, sőt, még talán felül is múlja azt. A Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon egy rész és 37 értékelés után 95%-on áll a második szezon, míg a teljes első évad 88%-kal zárt, epizódonként átlagosan 94%-kal. Minden esélye megvan tehát az új évadnak, hogy hozza az első által felállított elvárásokat.

A pozitív véleményeknél pedig mi más hozná meg jobban a kedvünket a holnapután induló évadhoz annál, hogy újra együtt láthatjuk – még ha egyelőre a parkon kívül is – a fantasztikus szereplőgárda nagyját, köztük Evan Rachel Woodot, Thandie Newtont, Jeffrey Wrightot vagy James Marsdent az amerikai premier helyszínén Los Angeles-ben. Csemegézzetek a 31 képet számláló galériánkból:

(Forrás: EW, Metro, HBO Magyarország)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1613845290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása