Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

SPOILER! Ez a meglepetésszereplő tűnik fel a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetében

2019. június 29. 19:38Szólj hozzá!

Erre tényleg nem számítottunk.

Számos vetítés lezajlott már a filmből Amerikában, így úton-útfélen spoilerekbe lehet futni az interneten. Sajnos így történt ez velem is, és a látottak olyannyira megleptek, hogy egy jó hangos SPOILER! felkiáltás mellett részletesen írok nektek a stáblista alatti jelenetről, szóval innentől tovább már tényleg csak akkor olvassatok, ha nem zavar titeket, ha ellőjük a film talán legnagyobb meglepetéseit.

SPOILER!

SPOILER!

SPOILER!

SPOILER!

SPOILER!

Még mindig van egy utolsó esélyed bezárni a bejegyzést!

SPOILER!

SPOILER!

SPOILER!

SPOILER!

SPOILER!

J. Jonah Jameson!

Igen, a stáblista közepén egy régóta várt szereplő mutatkozik be a Marvel Moziverzumban, és nem más alakítja, mint az a JK Simmons, aki a Sam Raimi-féle Pókember trilógiában is életre keltette a karaktert. Ugyan a kinézete itt kicsit másabb: a jól ismert bajusz ékesíti orcáját, de a feje búbja kopasz. A színész ebben a pár másodperben ugyanolyan vehemenciával játssza a szerepét, mint azt anno is tette. Itt egy nem túl jó minőségű kép róla:

jjonahjameson-farfromhome.png

A jelenetben egyébként a tévében Pókemberről beszélnek, és persze mindez ki van vetítve New York utcáin, ahol a hős maga is ott van. A képernyőn először egy hírbemondó látható, aki arról beszél, hogy kaptak egy felvételt Misztériótól, amit még a (szerintem megjátszott) halála előtt rögzített. Ekkor átkapcsolnak a Hírharsona műsorvezetőjéhez/tudósítójához, J. Jonah Jamesonhoz, aki a valószínűleg manipulált felvétel alapján hősnek kiáltja ki Misztériót, míg Pókembert bűnözőnek állítja be, vagyis rákenik a film eseményei során történt tragédiákat. A csattanó végül Misztérió szájából hangzik el: "Pókember igazi neve Peter Parker." Pókember rémülten nézi a kivetítőt, és konkrétan ugyanaz a mondat hagyja el a száját, mint May néniét a Hazatérés végén, majd folytatódik a stáblista, melynek végén még egy jelenetet lesz majd.

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4114918220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása