Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Nézzétek meg a Bosszúállók sztárjait a 2012-es film és a Végjáték világpremierjén

2019. április 23. 10:48Szólj hozzá!

Vörös szőnyeg akkor és most.

gettyimages-142731816_1.jpg

A Marvel Moziverzum sztárjai átvették az uralmat Los Angeles fölött, és felvonultak az év talán legjobban várt mozifilmjének, a Bosszúállók: Végjátéknak a vörös szőnyeges bemutatóján. Az eseményen természetesen ott voltak az első Bosszúállók főszereplői, kezdve Scarlett Johanssontól Robert Downey Jr.-on át egészen Chris Evansig. Róluk hoztunk most nektek egy galériát, megspékelve egy-egy képpel a 2012-es film premierjéről is, avagy ennyit változtak 7 év alatt kedvenc szuperhőseink.

Továbbá itt egy galéria a teljesség igénye nélkül azokról a sztárokról, akik az előzőbe nem kerültek bele, de a Végjátékig vezető útból kivették a részüket, köztük az újonc Brie Larsonnal, vagy a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat szereplőivel:

Ne feledjétek, premier előtt már holnaptól elcsíphetitek a mozikban a korszakzáró filmet, melyről a kritikusok ódákat zengenek az első véleményekben!

(Forrás: EW)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6914781360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása