Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Jared Leto lesz a következő Pókember-spinoff főszereplője

2018. június 27. 22:22 komment

Venom után egy újabb antihőssel próbálna szerencsét a Sony.

Jared Leto kapta a japán székhelyű cég kötelékében készülő Morbius címszerepét! A színész leginkább a DC Moziverzum Jokereként ismerjük, de Oscar-díjas alakítást nyújtott Matthew McConaughey oldalán a Mielőtt meghaltamban, legutóbb pedig a Szárnyas fejvadász 2049-ben láthattuk.

A rendezői székben az Élet direktora, Daniel Espinosa próbálhat szerencsét, aki Burk Sharpless és Matt Sazama forgatókönyvét fogja filmre vinni. Ez utóbbi nem túl biztató jel, tekintve, hogy a páros eddig olyan "sikerfilmek" szkriptjét vetette papírra, mint a Power Rangers, az Egyiptom istenei vagy Az utolsó vámpírvadász.

A történet szerint Michael Morbius egy elismert tudós, aki a ritka vérbetegségére keresi a gyógymódot. A kutatása során kidolgozott eljárás tragikus mellékhatásokkal jár, melynek következtében a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tesz szert: vérszomj lesz rajta úrrá, vámpírfoga nő, irtózik a naptól, tud repülni és hatalmas az ereje. A karaktert Pókember ellenfeleként alkották meg, azonban idővel antihőssé nőtte ki magát.

A bemutató dátumát még nem tűzték ki, de a forgatás még idén kezdetét veheti.

A Sony első Pókember-spinoffja, a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom október 4-én debütál a magyar mozikban. Ennek a filmnek a bevételétől függhet, hogy a stúdiónak megéri-e hasonló mellékszálakba fektetni (ráadásul Pókember nélkül).

(Forrás: THR, Variety)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4014078393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása