Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

PLETYKA: Nézhetetlen lett 'Az igazság ligája' első változata

2017. augusztus 12. 15:41Szólj hozzá!

Tovább folytatódik a negatív hírözön a Warner Bros. és a DC Bővített Univerzum kapcsán.

Habár a "Wonder Woman" egyaránt kritikai és kasszasiker lett, "Az igazság ligája" háza táján már arról lehet hallani, hogy egyenesen nézhetetlennek kiáltotta ki a stúdió.

Zack Snydernek ugyebár egy családi tragédia miatt vissza kellett lépnie a rendezői szereptől, a stafétát pedig a két "Bosszúállók"-filmet tető alá hozó Joss Whedon vette át. Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy plusz jeleneteket ír és vesz fel a filmhez, majd az utómunkálatokat vezényli le, de mostanában egyre több a szóbeszéd, hogy mélyen bele kell nyúlnia a már meglévő anyagba, és teljes jeleneteket kell újra leforgatnia. Ez most azért lett megint felkapva, mert pontosan ezt szellőztették meg a Batman-On-Film napokban publikált új podcast adásában is.

Eközben az Entertainment Weekly legújabb számában jelent meg egy nyilatkozat a Batmant játszó Ben Afflecktől, hogy mindkét rendezővel élvezi a munkát, az univerzum kapcsán pedig végre kezdik elkapni a fonalat (ez ugyebár már a "Wonder Woman"-mozi esetében is megtörtént).

A Dr. Silas Stone-t játszó Joe Morton pedig az IGN-nek ejtett szót a két hónapon át tartó újraforgatásokról, amikre szerinte azért van szükség, hogy javítsanak a film és Cyborg karakterének tónusán. Őszintén, én ki vagyok békülve a sötétebb hangulattal, de ha tényleg csak ennyi a probléma, áldásom rá, tegyenek bele plusz humort, csak ne essenek át a ló túloldalára.

Anno a "Wonder Woman" esetében szintén egyre csak tobzódtak a hírek, hogy "a film teljes káosz" és hasonlók, ám éppen, hogy az ellenkezője sült ki belőle (khm.. Zack Snyder erős jelenléte mellett): a kritikusokat és a nézőket egyaránt elkápráztatta a végeredmény, és még most is sorra döntögeti a bevételi rekordokat.

Végezetül pedig a SlashFilm is szolgált némi új információval (bár nekik tényleg nagyon ritkán van igazuk, bár ezt pont csak pletyka szinten közölték): úgy értesültek, hogy a film zárásának egy cliffhanger volt tervben, amit Joss Whedon teljes egészében lecserélt. Továbbá Robin Wright Antiopéjával is rögzítettek egy új flashback jelenetet, ami majd annak elhintésében játszhat jelentős szerepet, hogy Steppenwolf a film nagy ellenlábasa. Ebből kifolyólag a Darkseiddal kapcsolatos elemeket is igyekeznek csökkenteni, hogy a mozi elsősorban ne az ő felvezetéseként szolgáljon a következő filmes univerzum felvonásokra.

Az újabb negatív pletykaáradattól függetlenül én továbbra is nagyon várom a filmet, hiszen megannyi várakozással és Bosszúállókkal töltött év után ugyanis végre bemutatkozik a képregények másik legnépszerűbb csapata is.

Írjátok le kommentben a véleményeteket az új szóbeszédekről, és ne felejtsetek bekedvelni minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5112741412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása