Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Hivatalos képeken A sebezhetetlen és a Széttörve folytatása

2018. július 12. 17:561 komment

Miért pont David van megbilincselve?

Meglepő fordulattal zárult M. Night Shyamalan tavaly bemutatott filmje, a Széttörve, ugyanis az utolsó másodpercekben David Dunn (Bruce Willis) felbukkanása megerősítette, hogy egy világban játszódik a 2000-ben bemutatott A sebezhetetlen történéseivel. A film emellett kasszákat is robbantott, hiszen a 9 millió dolláros büdzséjét 279 millió dolláros világszintű bevétellel fejelte meg. Ennek köszönhetően jövő januárban jön is az újabb folytatás, melyben James McAvoy (Kevin Wendell Crumb) és Willis mellett visszatér az első részből Samuel L. Jackson (Elijah Price) is, akikhez Sarah Paulson csatlakozik egy pszichiáter szerepében.

Az Entertainment Weekly jóvoltából meg is kaptuk az első fotókat a Glass címre hallgató folytatás kapcsán, melyen mind a négyüket szemügyre vehetjük, mielőtt a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Comic-Con alkalmával egy előzetessel is gazdagabbak leszünk. Túl sokáig már a filmre sem kell várnunk, hiszen 2019. január 18-án, szinte napra pontosan két évvel a Széttörve bemutatója után már meg is érkezik a mozikba.

(Forrás: EW)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2314109719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Periodista. 2018.07.14. 12:50:11

A Széttörve (Split) egyszer is borzasztó volt, nem biztos hogy jó ötlet egy folytatás.
süti beállítások módosítása