Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Bejelentették a Star Wars IX. részének szereplőgárdáját

2018. július 27. 22:29 komment

Nem Az utolsó Jedikben láthattuk utoljára Leiát.

Hivatalos közleményben leplezték le a Skywalker-saga lezárásának színészeit. A visszatérők táborát erősíti Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Kelly Marie Tran (Rose), Joonas Suotamo (Csubakka) és Billie Lourd (Connix hadnagy). Hozzájuk csatlakozik Naomi Ackie, Richard E. Grant és Keri Russell újoncként, valamint a Star Wars veteránok közül Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO) és Billy Dee Williams, aki újra eljátssza Lando Calrissian szerepét.

Carrie Fisher most utoljára alakítja Leia Organát, akit Az ébredő Erő fel nem használt jeleneteivel hoznak vissza. J.J. Abrams elmondása szerint Carrie nélkül képtelenek lettek volna befejezni a Skywalker-sagát, más színésznő vagy CGI által pedig nem akarták visszahozni Leiát. Találtak viszont egy módot, amivel méltó búcsút vehetnek a színésznőtől és a karaktertől.

Nagy hiányzó a listáról a Snoke legfőbb vezért alakító Andy Serkis. Megeshet, hogy csak puszta elővigyázatosságból nem került be a felsorolásba, így megóvva a film meglepetéseit, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy Snoke karakterének szála véget ért Az utolsó Jedik során.

A forgatás augusztus 1-jén veszi kezdetét a londoni Pinewood Studiosban Az ébredő Erőt is rendező J.J. Abrams irányításával. A forgatókönyvet J.J. és Chris Terrio írták. A producerek között Kathleen Kennedy nevét is feltüntették.

A korábbi részek zenéjét is szerző John Williams szintén visszatér a messzi-messzi galaxisba.

star-wars-episode-ix-logo.jpg

Az űropera következő felvonását 2019 decemberében mutatják be a mozik.

(Forrás: StarWars.com, People)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3814146281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása