Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Gal Gadot beteg gyermekek arcára csalt mosolyt

2018. július 09. 20:15Szólj hozzá!

Ismét bebizonyította, hogy nem csak a vásznon szuperhős.

Épp forog a következő szóló amazonkaland, a "Wonder Woman 1984", de ez nem akadályozta meg abban hősnőnket, hogy teljes harci díszben ellátogasson egy virginiai gyermekkórházba, hogy feldobja a betegek, a szülők és az ápolók napját.

Gadot július 6-án, pénteken lepte meg a kis apróságokat, ezt követően pedig temérdek poszt lepte el a közösségi hálót képekkel és beszámolókkal a nem mindennapi látogatásról (ami egyébként olyannyira improvizált volt, hogy a sajtó részéről senki nem volt jelen, és még az alkalmazottak sem tudtak Gadot érkezéséről).

Korábban is volt már rá példa, hogy képregényhősöket játszó színészek kórházban ápolt gyermek kedvét dobják fel. Hogy ne menjünk túlságosan is vissza az időben, még januárban Tom Holland tett látogatást szintén egy gyermekkórházban, de akadt a közelmúltban olyan is Ben Affleck személyében, aki bár nem tudott időt szakítani egy találkozóra, videochat beszélgetéssel vidította fel beteg rajongóját. 

(Forrás: Business Wire, IGN Hungary)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6514103201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása