Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

51 fotó a ma 51 éves Pamela Andersonról (18+)

2018. július 01. 08:221 komment

A Baywatch legendája még most is egy igazi bombanő.

Pamela Anderson nevéről elsősorban mindenkinek az ikonikus piros fürdődresszben rohangáló, hatalmas keblű, szőke cicababa jut eszébe, hiszen C.J. Parker szerepe robbantotta be őt igazán a köztudatba. A színésznő a 90-es években vált szexszimbólummá, és részünkről mind a mai napig jogosan birtokolja a jelzőt (plasztikai műtétek ide vagy oda). A tizennégyszeres Playboy címlaplány 50 felett is tökéletes alaknak örvend, és ezt szereti a tudtunkra adni, hiszen mind a mai napig vevő egy-egy, a testéből sokat mutató fotósorozatra. Az utóbbi években több lap hasábján is feltűntek a képei, ő a Coco de Mer fehérnemű brand reklámarca, a nyuszis magazinban pedig legutóbb 2016-ban láthattuk meztelenül.

Pamela 51. születésnapja alkalmából összeállítottunk egy 51 képet számláló galériát a kanadai származású amerikai modell és színésznő legdögösebb képeiből, legyen szó új, vagy régebbi darabról. Jó lapozgatást!

Megkóstolnátok a tortáját?

tumblr_o6l7u4cevx1re90lzo1_1280.jpg

(Forrás: WWD, Flaunt Magazine, Paper Magazine, Popsugar, Playboy, Missguided, Maxim, David LaChapelle)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1714085293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drover(fanyul társa) 2018.07.31. 12:06:01

Töpszli karikalábú, elcseszett mellű néni.Szar photosopos képek, ha megnézzük az első piros ruhás, meg az aranyruhás képeket, a cipője akkora mint a combja. Még az is el van b..va.
Pfejjj..
süti beállítások módosítása