Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Bemutatták A Hangya és a Darázst - galéria

2018. június 27. 13:04Szólj hozzá!

Macskanő és Perry White is felvonult a vörös szőnyegen.

A Hangya folytatásában ugyanis szerephez jut az 1992-es Batman visszatér mindmáig szépséges Selina Kyle-ja, Michelle Pfeiffer, illetve a Daily Planet főszerkesztője is, akit a leginkább talán mégiscsak Morpheusként ismerünk, legutóbb pedig a John Wick második felvonásában adott a címszereplőnek egy pisztolyt 7 golyóval (jól tette).

A Hangya és a Darázst a hazai mozik július 26-tól mutatják be, tehát három héttel az amerikai premiert követően. Ennek oka, hogy a Marvel Studios nem akar, vagy éppen nem mer versenybe szállni a labdarúgó világbajnoksággal, ezért azokban az országokban, ahol a foci nagy népszerűségnek örvend, nemes egyszerűséggel eltolták a premiert (így nálunk is). Őszinte leszek, nézem a vb-t, mindegyik meccsre vevő vagyok, de simán megejtettem volna egy kisebb csapatokat felvonultató összecsapás idején, vagy éppen a kieséses szakasz meccsei között lévő szünnapokon egy mozizást (ahogy A hihetetlen család 2. is meg lesz ejtve premier előtt most pénteken, szintén egy meccsmentes napon).

Na mindegy, a lényeg, hogy tolódik, de az első reakciók szerint legalább megéri a várakozást a Marvel Moziverzum következő felvonása (is). A sajtó képviselői közül jó páran beülhettek már vetítésre, és nem győzik dicsérni mind a film humorát, látványvilágát, kreativitását és nem utolsó sorban a szereplőit, köztük az újonnan szuperhőssé avanzsáló Hope van Dyne-t Evangeline Lilly alakításában (itt azt is érdemes megemlíteni, hogy az első rész esetében több kritika is érte a színésznő játékát, tehát vélhetően ezen a téren is el lehet könyvelni az előrelépést).

Nem szabad megfeledkeznünk a Marvel filmek jól bevett szokásáról sem, mégpedig a stáblistás jelenetekről. A filmek többségéhez hasonlóan ezúttal is két bónusz részlet kap helyet, egy a stáblista közben, egy pedig utána. A Yahoo riportere szerint az egésznek a stáblista utáni jelenet volt a legjobb része, és a film megtekintése óta más sem jár a fejében. Úgy hírlik, ez fogja majd összekapcsolni a filmet a Bosszúállók 4. részével.

Most pedig, hogy a fontosabb részleteket megbeszéltük, pörgessétek át a vörös szőnyeges világpremier résztvevőiről összeállított galériánkat, majd pedig készítsétek fel a pénztárcátokat a nyári filmdömpingre, ugyanis A Hangya és a Darázson kívül is bőven lesz mire befizetnünk magunkat.

gettyimages-983981500.jpg

Paul Rudd

gettyimages-983981640.jpg

Evangeline Lilly

gettyimages-983981860.jpg

Michael Douglas

gettyimages-983908908.jpg

Michelle Pfeiffer

gettyimages-983982314.jpg

Laurence Fishburne

gettyimages-983910754.jpg

Judy Greer

gettyimages-983983104.jpg

Tip 'T.I.' Harris

gettyimages-983983216.jpg

Hannah John-Kamen

gettyimages-983984128.jpg

David Dastmalchian és Evelyn Leigh

gettyimages-983904300.jpg

Abby Ryder Fortson

gettyimages-983984362.jpg

Michael Rooker

gettyimages-983911554.jpg

Karen Gillan

gettyimages-983985888.jpg

Benjamin Byron Davis

gettyimages-983983622.jpg

Peyton Reed rendező

(Forrás: EW, IGN Hungary)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9314077161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása