Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Megtartották a 'Solo' világpremierjét - galéria

2018. május 11. 10:51Szólj hozzá!

Az első vélemények rendkívül biztatóak.

Emilia Clarke-kal, Alden Ehrenreichhel és Donald Gloverrel az élen vonultak fel a film szereplői a "Solo: Egy Star Wars-történet" vörös szőnyeges bemutatóján csütörtök este Los Angelesben, ugyanakkor a nagy öregek közül is voltak páran, akik megtisztelték jelenlétükkel az eseményt, köztük a Star Wars atyja, George Lucas is.

Ezt követően levetítették a kész produkciót a nagyérdeműnek, majd ellepték a közösségi oldalakat az első rövid, spoilermentes vélemények. A teljes kritikákra vonatkozó embargó csak május 15-én fog lejárni, addig viszont be kell érnünk ezekkel a rövid sorokkal, melyek mellett képeket is hoztunk nektek a sztárokról.

A Solo: Egy Star Wars-történet többet nyújt abból, amit annyira szerettem a Zsivány Egyesben. A franchise filmjei közül ez néz ki a legélethűbben, és itt vannak a legjobb lőpárbajok, üldözési jelenetek.

A Solo: Egy Star Wars-történet első felvonásának megvannak a jobb és kevésbé erős pillanatai. De amint a zseniális Donald Glover, azaz Lando felbukkan, és elindul a Kessel Futam történetszála, az egész nagyon szórakoztató! (És azok, akik mindig is szerettek volna látni egy zuhanyzós jelenetet Han és Chewie részvételével, megtalálják a számításaikat.)

Arra gondoltam, ha a Disney hajlandó hetekkel a premier előtt megmutatni a Solo: Egy Star Wars-történetet, jónak kell lennie, és bizony az is. Nagyszerű film, és kiváló adalék a Star Wars világához. Ron Howard, remek munkát végeztél, gratulálok!

A Solo: Egy Star Wars-történetnek kell egy kis idő, míg megtalálja a saját hangját, és Alden Ehrenreichnek is, mire elfeledteti velünk, hogy azért nem egy Harrison Ford. De amint beindul a "Hé, alkossunk csapatot, és raboljunk el valamit!" vonal, az egész marha szórakoztató lesz!

Egy dolgot mondhatok: érdemes nagy összegben fogadni rá, hogy a Lando: Egy Star Wars-történet még az év vége előtt zöld utat kap. Donald Glover továbbra is tökéletes.

A Solo nagyon szórakoztató! Kellemes csalódás volt, hogy a színfalak mögötti dráma és újrahangolás ellenére is ilyen nagyszerűen működött. Elbűvölő színészek, szórakoztató akciók, jó poénok, és bár csúcsra jár a fan service, saját jogán is működik.

Alden Ehrenreich a legnagyobb király, Thandie Newton az, aki én akarok lenni, ha egyszer felnövök, és a Phoebe Waller-Bridge alakította L3... Nos, erre térjünk vissza később!

A Solo: Egy Star Wars-történet nagyon jó, pokolian szórakoztató! Lényegében egy csillagközi heist film, az pedig kifejezetten üdítő, hogy ezúttal nincs Halálcsillag, nem kell a Lázadók sorsáért aggódnunk. Alden Ehrenreich lenyűgöző Hanként, de azt hiszem, L3 az új kedvenc karakterem.

A Solo: Egy Star Wars-történet istenverte szórakoztató! Egy féktelen kalandfilm, sokkal több érzelemmel, mint amire számítanátok. Egész végig vigyorogni fogtok, és a végén azt kívánjátok, bár volna még tovább.

A Star Wars rajongói igazi kényeztetés elébe néznek! Hibátlan stáb, óriási kaland, rengeteg szórakozás.

A Solo: Egy Star Wars-történet fantasztikus, Kasdanék nagyon értik Han Solo karakterét. Igaz, hogy a történet az elvárt események - Han és Chewie találkozása, stb. - mentén halad, de semmi nem úgy történik, ahogy elképzelnétek. Kerüljétek a spoilereket, óriási, Marvel-szintű dolgokra kell számítani, amik alapján felmerül a kérdés, hogy mire készül a Lucasfilm...

solo-star-wars-12.jpg

Donald Glover és Alden Ehrenreich

solo-star-wars-16.jpg

Emilia Clarke

solo-star-wars-20.jpg

Thandie Newton

solo-star-wars-24.jpg

Woody Harrelson

solo-star-wars-18.jpg

Alden Ehrenreich

solo-star-wars-17.jpg

Donald Glover

solo-star-wars-25.jpg

Billy Dee Williams

solo-star-wars-13.jpg

George Lucas

solo-star-wars-10.jpg

Peter Mayhew

solo-star-wars-15.jpg

Phoebe Waller-Bridge

solo-star-wars-11.jpg

Paul Bettany

solo-star-wars-26.jpg

Marilou York és Mark Hamill

solo-star-wars-14.jpg

Alexandra Daddario

solo-star-wars-21.jpg

Joe Manganiello és Sofia Vergara

solo-star-wars-22.jpg

Ewan McGregor

solo-star-wars-27.jpg

Jaime King

solo-star-wars-9.jpg

Joonas Suotamo

solo-star-wars-1.jpg

Angela Sarafyan

solo-star-wars-23.jpg

Christina Milian

solo-star-wars-28.jpg

Hayley Erbert és Derek Hough

solo-star-wars-19.jpg

Nathan Fillion

solo-star-wars-2.jpg

Chewbacca

solo-star-wars-3.jpg

Mason Cook

solo-star-wars-4.jpg

Mario Lopez

solo-star-wars-5.jpg

Isaak Presley

solo-star-wars-6.jpg

Joshua Rush

solo-star-wars-8.jpg

Rosanna Pansino

(Forrás: EW, Variety, IGN Hungary)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9213907336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása