Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

A 'Bosszúállók: Végtelen háború' minden idők legnagyobb nyitóhétvégéjét produkálta

2018. április 30. 18:43 komment

Immár hivatalosan is minden várakozást felülmúlt a Bosszúállók Thanos elleni nagy zúzása.

A Marvel Studios legújabb filmje 258,2 millió dollárral kezdett az amerikai mozipénztáraknál, amivel rálicitált az eddigi rekordtartó Star Wars: Az ébredő Erő 248 millió dolláros nyitóhétvégéjére.

Ehhez párosul még a Bosszúállók folytatás 382,7 millió dolláros nemzetközi nyitóbevétele, amivel habár rekordot sajnos nem döntött (az első helyen továbbra is a Halálos iramban 8 443 millió dollárral), összesen már 640,9 millió dollárt jegyezhetünk fel a Disney számlájára mindössze 3 nappal a film bemutatóját követően.

Ahogy azt a címben már beharangoztuk, egy másik toplistán is trónfosztás történt, a Végtelen háború ugyanis 99 millió dollárral túlteljesítette a Halálos iramban 8 ezidáig rekordbevételnek számító 541,9 millió dolláros világszintű nyitóhétvégéjét! ELKÉPESZTŐ!

És hol van még a vége? James Cameron Avatarjának 2,788 milliárd dolláros világszintű összbevételét továbbra is elérhetetlennek tartjuk, és ez alól - még a biztató nyitóhétvége ellenére is - a Bosszúállók: Végtelen háborút sem gondoljuk kivételnek (de örülnénk, ha ránk cáfolna). A második helyen továbbra is a Titanic tanyázik 2,2 milliárd dollárral, a dobogó harmadik fokát pedig a Star Wars: Az ébredő Erő foglalja el (2,1 milliárd dollár). Sem a hajótragédiát, sem pedig a hetedik űroperát nem tartjuk bevetetetlennek, a film jó kritikái (84% a Rotten Tomatoes-on, 9,0 az IMDb-n, 68 pont a Metacriticen) és az elkötelezett rajongók pedig ehhez mindenképp hozzásegítik majd Starkékat.

2425412_ca_0411_female-avengers_3_gem.jpg

A mi arcunkra a Elizabeth és Scarlett látványa, az övékére pedig a Végtelen háború bevétele csal mosolyt.

Végezetül pedig fájó szívvel hasonlítjuk a Végtelen háborút a tavaly novemberben vakvágányra futó Az igazság ligájához, de a Vasemberék által bemutatott félelmetes számoknál érdekességképpen meg kell említenünk a DC Moziverzum ékkövének szánt film botrányos bevételét, ugyanis a végtelen háborút vívó Bosszúállók az első hétvége után mindössze 17 millió dollárral vannak lemaradva a Batmanék által nagy nehezen összekapart 658 millió dolláros összbevételtől, amit 119 nap (17 hét) után könyvelhettek el.

(Forrás: Tripple Nerd, EW, Box Office Mojo)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2913881506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása