Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

GALÉRIA: Lezajlott a 'Bosszúállók: Végtelen háború' vörös szőnyeges világpremierje

2018. április 24. 10:04 komment

Bár a szőnyeg igazából lila volt.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Marvel eddigi legnagyobb dobása, ugyanis ha hihetünk a készítőknek, ma hajnalban, a világpremier alkalmával vetítették le legelső alkalommal teljes egészében a Végtelen háborút (tehát mától végképp ajánlott a spoilerek elkerülése érdekében mellőzni a Facebookot és a többi közösségi média platformot).

Mark Ruffalo szerencsére ezúttal nem live streamelt a vetítés alatt, Tom Hollanddal pedig már senkinek sem ajánlott interjút készíteni (a vetítés előtt még beszámítható volt, de azóta már fürdött egyet a spoilerek tengerében).

A Twittert a vetítést követően elárasztották az első vélemények. Igyekeztünk jó arcok lenni és feláldozni magunkat értetek: elolvastuk őket, hogy be tudjunk nektek számolni róluk. Jelentjük, szerencsére NEM futottunk bele egy spoilerbe sem, ellenben rengeteg pozitív hangvételű írásba igen. Az első reakciók egyöntetűen állítják, hogy a film humoros, ugyanakkor érzelem- és akciódús, sokkoló és epikus (bár ezúttal feltűnően hiányzik "az eddigi legjobb Marvel film" jelző). Úgy fest, filmek terén még mindig nem tud mellétrafálni a Marvel. Többre szerintem nem csak mi, hanem ti sem vagytok kíváncsiak, hiszen mindenki a moziban akar szembesülni a film csavarjaival és meglepetéseivel.

Most pedig következzenek a beígért képek a szőnyeges felvonulásról:

(Forrás: Toofab, EW)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2313858986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása