Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Listába szedtük az idei nyár általunk legjobban várt filmjeit

2018. április 12. 13:024 komment

Premierdátummal, magyar előzetessel és minden más lényeges infóval ellátva szedtük őket össze nektek egy helyre.

A USA TODAY szinte a nyár összes filmje kapcsán leközölt egy-egy új képet, ennek apropóján pedig úgy döntöttünk, összeszedjük közülük azokat a címeket, amiket egész biztosan egy légkondicionált teremben, nagy popcornnal és egy liter kólával a kezünkben nézünk majd meg.

Rendkívül mozgalmas nyárnak nézünk elébe, ugyanis három különböző kaliberű és témájú, de egyaránt nagyszerűnek ígérkező Marvel film mellett 14 év után visszatérnek a mozivásznakra a Hihetetlen család hősei, egy újabb különálló történet erejéig utazhatunk a messzi-messzi galaxisba, ismét egy izgalmakkal teli dínókalandban lehet részünk, gyermeki énünk pedig a Micimackó társaságában élheti ki magát. Nem is fecséreljük tovább a szót, böngésszétek át a listánkat (frissítve: 2018. június 27.):

Bosszúállók: Végtelen háború (április 26.)

636588232104719602-avengers.jpg

Eredeti cím: Avengers: Infinity War

Hazai forgalmazó: Fórum Hungary

A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

Szereplők: Robert Downey, Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt

Terminal

636588318446695515-terminal-13.jpg

Amerikai premier: május 11.

A film két bérgyilkosról szól egy meg nem nevezett nagyvárosban, akik összeakadnak egy halálos beteg tanárral, egy titokzatos portással, egy kettős életet élő pincérnővel, és a szálakat a háttérből egy bosszúszomjas bűnöző lángelme mozgatja.

Érdekesség: A filmet Magyarországon, azon belül is Budapesten forgatták. Az alábbi előzetesben például visszaköszön a Nagyvárad téri metróállomás.

Szereplők: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons és Mike Myers

Deadpool 2. (május 17.)

636588330385454984-deadpool-2.jpg

Hazai forgalmazó: Fórum Hungary

A Marvel pergő nyelvű zsoldos arca megint itt van! Nagyobb, jobb és alkalmasint gatyátlanabb mint eddig bármikor. Mikor egy szuperkatona érkezik gyilkos küldetéssel, Deadpool rákényszerül, hogy olyasmikre legyen tekintettel, mint a barátság, a család, és arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen hősnek lenni – s mindeközben ötven árnyalatúra rúgja a szürke hátsókat. Merthogy: ha az ember a jóért harcol, időnként be kell piszkolnia a kezét.

Szereplők: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, T. J. Miller, Brianna Hildebrand, Morena Baccarin

Solo: Egy Star Wars-történet (május 24.)

636588257561377808-han-solo.jpg

Eredeti cím: Solo: A Star Wars Story

Hazai forgalmazó: Fórum Hungary

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.

Szereplők: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Paul Bettany 

Jurassic World: Bukott birodalom (június 7.)

636588287203215795-jurassic-world-2-online.jpg

Eredeti cím: Jurassic World: Fallen Kingdom

Hazai forgalmazó: UIP-Duna Film

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

Szereplők: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, BD Wong és Jeff Goldblum.

Ocean's 8 – Az évszázad átverése (június 14.)

636588298785985546-oceans-8.jpg

Hazai forgalmazó: InterCom

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.

Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyet történetesen egy hűtlen expasija (Damian Lewis) szervez.

De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance.

Szereplők: Anne Hathaway, Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Katie Holmes, Helena Bonham Carter, Matt Damon, Zayn Malik, Olivia Munn, Dakota Fanning, James Corden, Carl Reiner, Awkwafina, Kylie Jenner, Kim Karadshian West, Kendall Jenner, Sarah Paulson

Sicario 2. - A zsoldos (június 28.)

hbz-summers-anticipated-movies-2018-sicario-2-1522776710.jpg

Eredeti cím: Sicario: Day of the Soldado

Hazai forgalmazó: Freeman Film

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül...

Szereplők: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Matthew Modine

Haverok harca (július 5.)

636588846866252777-tag-00274r.jpg

Eredeti cím: Tag

Hazai forgalmazó: InterCom

Szereplők: Ed Helms, Isla Fisher, Jeremy Renner, Jon Hamm, Rashida Jones, Annabelle Wallis, Hannibal Buress, Brian Dennehy

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció (július 12.)

636589500045807220-htr3-fun523_1001-lm-v2.jpg

Hazai forgalmazó: InterCom

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.

Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről.

A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogya HT3 felnő az előző részekhez.

Szereplők: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg

Felhőkarcoló (július 12.)

636588304508652862-skyscraper.JPG

Eredeti cím: Skyscraper

Hazai forgalmazó: UIP-Duna Film

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.

Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.

Szereplők: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Pablo Schreiber

A hihetetlen család 2. (július 19. helyett július 5.) 

636588280379507537-incredibles-2.jpg

Eredeti cím: Incredibles 2

Hazai forgalmazó: Fórum Hungary

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezte. A Pixar kereken huszadik egész estés filmje 2018 nyarán kerül a mozikba.

Szereplők: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Brad Bird, Sarah Vowell, Huckleberry "Huck" Milner, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Isabella Rossellini, Jonathan Banks, Sophia Bush

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (július 19.)

636588294041587959-mamma-mia-2.jpg

Eredeti cím: Mamma Mia! Here We Go Again

Hazai forgalmazó: UIP-Duna film

Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem!

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).

A filmet a Keleti nyugalom – Marigold Hotel írója, Ol Parker írja és rendezi Catherine Johnson, Richard Curtis és Parker történetéből. A dalok szerzői újfent Benny Anderson és Björn Ulvaeus.

Szereplők: Meryl Streep, Lily James, Amanda Seyfried, Jeremy Irvine, Pierce Brosnan

A Hangya és a Darázs (július 26.)

636588232102691576-ant-man-and-wasp.jpg

Eredeti cím: Ant-Man and the Wasp

Hazai forgalmazó: Fórum Hungary

A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.

Szereplők: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas

Teen Titans Go! To the Movies

636588309826970770-teen-titans.jpg

Amerikai bemutató: július 27.

Batman társa, Robin (Scott Menville), a földönkívüli harcos, Starfire (Hynden Walch), a félig démon Raven (Tara Strong), a ember/android keverék Cyborg (Khary Payton) és az alakváltó Beast Boy (Greg Cipes) megkörnyékeznek egy népszerű hollywoodi rendezőt (Kristen Bell) a hatalmas popkultúrális áttörés reményében.

Szereplők: Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong, Hynden Walch, Will Arnett, Kristen Bell

Mission: Impossible - Utóhatás (augusztus 2.)

636588719564389897-mi6-ff-00008r-lfp.jpg

Eredeti cím: Mission: Impossible – Fallout

Hazai forgalmazó: UIP-Duna Film

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később...

A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után...

Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme.

Szereplők: Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby

Barátom, Róbert Gida (augusztus 2.)

636588248119694332-christopher-robin.jpg

Eredeti cím: Christopher Robin

Hazai forgalmazó: Fórum Hungary

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszaszerezzék barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.

Szereplők: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss

Ez lett volna a mi listánk az idei nyár legjobban várt filmjeiről.

Most pedig egy olyan szavazásra invitálnánk titeket, hogy a felsorolt filmek közül melyeket terveztek majd a nagyvásznon megnézni. Ha van olyan cím, ami lemaradt a mi listánkról vagy kimaradt a szavazásból, de ti moziba mentek rá, írjátok meg hozzászólásban!

find bike trails

(Forrás: USA TODAY, UIP-Duna Film, Fórum Hungary, InterCom, ORIGO, 24.hu, PORT.hu, Cinema City, DC Magyarország)

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3913826152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Up! 2018.04.13. 14:09:43

Ez a lista elég jól leírja, miért ijedt meg Hollywood a streaming szolgáltatóktól:
Dominálnak a szuperhősök, amiből már számolni sem tudjuk mennyi készült, meg a folytatások... szóval elég lehangoló a kép.
Persze a zeneiparhoz hasonlóan erővel, tiltásokkal akarják megoldani, nem pedig ötletekkel...
Tisztelem Spielberget a munkásságáért, de ideje lenne valami merészet húzni, és nem fenyegetőzni.

lenörd hofstadter 2018.04.13. 14:54:27

Végre. Megtudjuk, hogyan lehet 12 parsec távolságot megtenni 12 parsec "alatt"és nyerni vele.

Fritz Gerlich 2018.04.13. 14:55:21

Azért van még pár szuper film, amire lehet várni!

Petrus Rosidus Maximus 2018.04.13. 14:58:35

@Fritz Gerlich: Például ami itt nincs és mégis nagyon jónak ígérkezik:
- Hang nélkül (A Quiet Place)
- The Irishman
- Ragadozó városok (Mortal Engines)
süti beállítások módosítása