Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

GALÉRIA: Sarah Hyland, Isla Fisher, Madelaine Petsch és Jenna Dewan-Tatum az iHeartRadio Music Awards vörös szőnyegén

2018. március 12. 12:12Szólj hozzá!

Ma hajnalban díjazták az elmúlt év legjobb zenei munkásságait.

Díjazottak ide vagy oda, de mi csak a vörös szőnyegen felvonuló kedvenc film- és sorozatsztárjainkról és a harapnivaló csombjaikról hoztunk most nektek képeket.

Sarah Hylandet a "Modern család" Haley Dunphy-jaként ismerhetjük. Mondhatni a szemünk előtt cseperedett fel és vált igazi, de még milyen igazi nővé:

Isla Fisher számos remek filmben mutatta már meg tehetségét (melyekhez az ő esetében sajnos társul legalább ugyanennyi kevésbé emlékezetes alakítás), de leginkább talán a "Szemfényvesztők" első részének köszönhetően emlékszünk rá:

Madelaine Petsch, a "Riverdale" sorozat tehetséges, vörös szépsége még nem örvendhet valami sok kreditnek a szakmában, de a CW második évadát taposó sorozata az eddig látottak alapján tökéletes ugródeszkája lehet egy tartalmas és eredményes karriernek. Mi szorítunk érte:

Jenna Dewan-Tatumban leginkább a szépsége fogott meg minket, de sokaknak a "Step Up" stáblistájából lehet ismerős a neve. Na meg mert ő Channing Tatum felesége:

Még több hasonló bejegyzésért, filmekkel kapcsolatos hírekért és mémekért kedvelj és kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2413733206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása