Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

A HÓNAP NŐJE #1 (2018. január): Gal Gadot

2018. február 15. 15:26Szólj hozzá!

Kicsit megkésve, de itt az első felvonás.

Ahogy azt már a cím is leleplezi, és már mi is elárultuk nektek a január 25-én, amikor a szavazás véget ért, hogy GAL GADOT lett nyerte az első hónap nője szavazásunkat!

Még mielőtt rátérnénk a képekre és egy rövid kis bemutatóra a tavalyi év legsikeresebb színésznőjéről, íme néhány érdekesség és egy kis statisztika a szavazásról. A szavazás végéig 7851 szavazat érkezett be hozzánk, és a 22 jelölt mindegyike kapott legalább 5 szavazatot (a legkevesebbet gyűjtő Rihanna volt). A legelső szavazatot Gal Gadot, míg az utolsót a végső nyertes mindvégig méltó ellenfélnek bizonyuló Emilia Clarke neve mellé jegyezhettük fel (utóbbi vezet jelenleg a második hónap nője szavazáson). Gal Gadot az összes szavazat 26,6%-át gyűjtötte össze, míg tőle a második helyen Emilia Clarke 0,2% százalékkal maradt le, a szavazatok több, mint 50%-át az első két helyezett szedte össze. Hogy őszinte legyek, én magamban már előre elkönyveltem Emilia győzelmét a második körben (cáfoljatok rám), és azt követően számítok csak igazán komoly versenyre a hölgyek között. De ennyi elég is a statisztikázásról és az érdekességekről, vetüljön a fény Gal Gadotra, az első győztesünkre.

Napjaink csodanője 1985. április 30-án látta meg a napvilágot az izraeli Rosh HaAyinban. Először modellként robbant be a köztudatba, amikor mindössze 18 évesen megnyerte a Miss Israel szépségversenyt, de igazán csak a Halálos Iramban filmekben kapott szerepével vált ismertté. Ezt követően Zack Snyder őt választotta ki Wonder Woman szerepére, akit a 2016-os Batman Superman ellenben keltett életre első alkalommal, a film legjobb pillanatait szerezve, illetve ugyan abban az évben feltűnt még kisebb-nagyobb szerepekben a Tripla kilences és a Kémek a szomszédban című filmekben. 2017-ben előbb Wonder Woman szólófilmjében tűnt fel, amit világszerte a kritikusok és a nézők is méltattak, elismerve a színésznő alakítását, és a filmnek a bevételét tekintve sincs mit szégyellnie, és akkor még nem említettem a begyűjtött elismeréseket, majd ugyan ebben az évben viszontláttuk őt a szerepben Az igazság ligájában is, ami enyhén szólva hagyott maga után kívánnivalót (ami nem az ő sara). Modell hátterének köszönhetően számtalan magazinban és weboldalon jelennek meg róla hónapról hónapra képek, ezek közül szedtünk össze nektek egy jó nagy galériára valót.

636317792779434510-v2gal-gadot.jpg

55a91cddfff2c16856a6d982_week-in-fashion-gal-gadot-gucci.jpg

3_7.jpg

_-_-2015-_-_123.jpg

gal20gadot.jpg

9190744_9597679_rumble.jpg

3000.jpg

Ez lett volna az első hónap nője cikkünk, a februári jelöltekre pedig még egy hetetek van szavazni akár egymás után többször is (de persze csak mértékkel):

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9413668568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása