Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Képek a 'Star Wars: Az utolsó Jedik' világpremierjéről

2017. december 10. 14:144 komment

Mindenkinek spoilermentes várakozást csütörtökig!

December 9-én Los Angelesben, a Shrine Auditoriumnál rendezték meg az év legjobban várt filmjének vörös szőnyeges világpremierjét, ahol felvonult a színészgárda színe java. Róluk hoztunk most egy nagy galériát a tovább mögöttre, itt pedig pár szót olvashattok a film első véleményeiről. Abban egyöntetűen minden általunk olvasott rövid reakció egyet ért, hogy rendkívül pörgős, szórakoztató, vicces, kiszámíthatatlan és megindító lett a film. Örökké megváltoztatja a Star Wars sagát, Rian Johnson fantasztikus rendező és író, páran pedig külön kiemelik Mark Hamill alakítását, amely az eddigi legjobbja Luke Skywalker szerepében. Negatív tweetekbe még nem sikerült belefutnunk, de ha megtörik ez az állításunk a bemutató előtti időszakban, igyekszünk frissíteni a cikket. Most pedig nézzétek meg a világpremier képeit!

(Forrás: Daily News, Entertainment Weekly)

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6913469341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filmelemző 2017.12.10. 20:24:58

Annak a mondatfoszlánynak a hátterére lennék kíváncsi, hogy "megváltoztatja a Star Wars sagát. ... Egyébként szerda estétől jönnek majd a negatív kritikák is, abban biztosak lehetünk.

Bodruska 2017.12.11. 07:12:48

Az Ébredő erőt is szanaszét dicsérték a kritikusok. Aztán a nép egy jellegtelen, unalmasra írt, következetlen történetű filmet kapott, nevetséges karakterekkel, jelenetekkel...

antisocialnetwork 2017.12.11. 07:17:13

Polkorrekt az egész újragondolás. És nem,ez a régi részekhez képest nem jó, de divatos, elfoghatóvá teszi, és ez a felkapott.

Yúúúúúúj · http://film-pont.com 2017.12.25. 01:09:41

Szerintem egész jó lett a film.
süti beállítások módosítása