Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

A tizedik évfordulós nagy MCU fotózás képei

2017. november 27. 13:46 komment

Kedvenc hőseink újra együtt!

marvel-vanity-fair-top.png

Bizonyára sokan emlékeztek, hogy októberben a Marvel Filmes Univerzum 10. évfordulója alkalmából sor került valamiféle nagy fotózásra, ahol a fejesektől kezdve a főszereplőkön át pár mellékszereplőig mindenki ott volt. Nos, ezeket a képeket a Vanity Fairtől kapjuk, vagyis egész pontosan kaptuk most meg, akik 4 variáns címlappal és pár csapatfotóval készítenek fel minket mindarra, ami a következő év(ek)ben vár ránk MCU fronton, beleértve a jövőre érkező Fekete Párducot, a Végtelen háborút és A Hangya és a Darázst.

Akad itt szőke Natasha (szerintem ez eddig a legmenőbb kinézete), szemtakaró nélküli Thor, Gwyneth Paltrow jelenlétéből arra következtethetünk, hogy Peppert sem kell nélkülöznünk a közeljövőben, egy Stan Lee cameo pedig még itt is belefért. A hiányzók közül külön érdemes kiemelni Josh Brolint, aki a két következő Bosszúállók-mozi gonoszát, Thanost játssza. Elmondása szerint imádná, ha utálnánk őt a filmek után, mi pedig már most elkezdtük utálni, mert ezekről a fotókról lemaradt (na meg egy picit a készítőkre is fújunk, amiért a sorozatos részleget ezúttal is hanyagolták).

UPDATE (2017.11.19. 10:46): A színfalak mögül is érkezett pár klassz fotó:

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8713397799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása