Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Supergirl pucérkodik, avagy miért ne fotózd magad otthon meztelenül (18+)

2017. október 03. 12:39 komment

18 pluszos tartalomért kattints a továbbra!

00025.gif

Holnap ünnepli 29. születésnapját az univerzum legimádnivalóbb hölgyeménye, akiről egyszerűen nem készülhet előnytelen kép, az imádni való Melissa Benoist. Róla hoztunk néhány shotot, amikbe ő maga is belepirult, miután netvilágot láttak. Mégsem akartunk ezzel előrukkolni pontosan a születésnapján, ezért egy nappal előbb kerítünk rá sort. 

Mielőtt az igazi lényegre térünk, említsük meg, hogy a színésznő a "Supergirl"-ben is megmutatta már, hogy bizony tökéletes test lapul a szuperhős gúnya alatt.

maxresdefault.jpg

00024.gif00026.gif

Persze, nem ez volt az első alkalom, hogy Melissa mutatott magából valamit a nagyérdeműnek.

Röntgenlátás ON!

00023.gif

Még a szőkeség és Supergirl szerepe előtt volt egy nagyon apró jelenése a Homeland: A belső ellenség című sorozat második és harmadik részében, 2011-ben. Ekkor még finomkodás nélkül villantotta meg formás fenekét és melleit, ám ezt a jelenést minden bizonnyal igyekezett mihamarabb elfelejteni.

eb2ejt8.gif

Melissa egyébként éppen nemrég vált el a volt férjétől, Blake Jennertől, akivel a Glee - Sztárok leszünk! forgatásán ismerkedett meg. Jelenleg egy másik színésztársával, Chris Wooddal randizgat.

Aztán 2014-ben, az igazán nagy hírnév és Hollywood előtt valamilyen úton módon a Fappeningesek róla is hozzájutottak pár igazán kompromittáló, ám nagyon gusztusos fotóhoz, amiken a színésznő tetőtől talpig meztelenül látható, a puncijában egy fasszal. Az internet zegzugaiban a mai napig lépten-nyomon rá lehet lelni ezekre a gyöngyszemekre, melyek már-már egy pornófilmet idéznek. Yepp, az ott Melissa:

Ha a fekete fehér képek nem jönnek be, színesben is megnézheted, ahogy Melissa megkapja, ami jár neki:

Ha még többet akarjátok látni ezt a csinos pofit, ne feledjétek, hogy Amerikában hétfőn startol a Supergirl harmadik évada!

petto.gif

(Forrás: Archive Of Sins, The Fappening, YouTube, Tumblr)

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6112821040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása