Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

A 'Szárnyas fejvadász 2049' kubai szépsége csavarja el a fejünket (18+)

2017. szeptember 27. 19:30 komment

Ha eddig még nem ismerted volna, most biztos megjegyzed a nevét. 

Jövő csütörtöktől a mozikban a Magyarországon forgatott "Szárnyas fejvadász 2049", de előtte még elevenítsük fel Ana de Armas néhány sokat mutató filmes meztelenkedését.

Amerikában lezajlott már jó pár sajtóvetítés, sokan pedig a moziból kijövet Twittert ragadtak, hogy szétkürtöljék: Denis Villeneuve rendezése az év egyik legjobb filmje lett. Egy látványos, erős sci-fi detektívsztori, amire a legtöbben a "mestermű" jelzőt használják. Akad olyan is, aki Roger Deakinsnek már most odaadná a legjobb operatőrnek járó Oscar-díjat (hiszen már az előzetesek is milyen gyönyörűek voltak), és igen, Jared Letot is lehet még szeretni az "Öngyilkos osztag" fiaskója után. A Collider egyik írója arra figyelmeztet, hogy érdemes kerülni a film megnézése előtt a kritikákat, mert szinte az egész produkció egy hatalmas spoiler. Ezért fordulhatott elő az, hogy mostanra sem tudunk nagyjából semmit sem a szereplőkről, sem a történetről.

Ez a bejegyzés is elsősorban Ana de Armasról szólna, de még annyit sem tudok leírni, hogy neki mi is pontosan a szerepe. Az IMDb szerint a karakterét Joi-nak hívják. De lényeg a lényeg: úgy fest, 35 év után méltó folytatást kapott Ridley Scott klasszikusa. Amire azért valljuk be, lehetett számítani, hiszen minden klappolt, kezdve a rendezőtől, a szereplőgárdán át egészen a stábig (habár volt már rá példa, hogy nagy nevek vállalhatatlan filmet hoztak tető alá).

szarnyasfejvadasz_1000x1443_karakter_3_anadearmas.jpg

Na de térjünk is rá a címben említett kubai szépségre. Ana de Armas üde színfolt minden filmben, amiben csak feltűnik, ha a tökéletes testéből is mutat valamit, ha nem. Az csak ráadás, ha lengébb öltözetben, vagy akár meztelenül is megcsodálhatjuk, amire az eddigi filmes karrierje során többször is volt már példa, sőt, a Szárnyas fejvadász 2049-ben is megvillantja csodálatos formáit, amit az alábbi rövid snitt támaszt alá az egyik featurette videóból. A színésznő jelenléte tehát egy újabb nyomós érv (már ha az első vélemények nem győztek meg róla) a film mozis megtekintése mellett:

00027.png

20170926ana-de-armas-es-ryan1.gif

2009-ben, mindössze 21 évesen a Szex, party és hazugságok című spanyol filmben pucérkodott egyet mindenki örömére:

ana-de-armas-nude-topless-and-hot-sex-others-nude-mentiras-y-gordas-es-2009-hd1080p-12.jpg

A Kopp-kopp című horrorban csak egy kevés hab takarta Ana csodás kebleit:

tumblr_nw3wc3jcbg1u08gzyo1_400.giftumblr_nw3wc3jcbg1u08gzyo2_400.giftumblr_nw3wc3jcbg1u08gzyo3_400.giftumblr_nw3wc3jcbg1u08gzyo4_400.gif

A 2016-os Hands of Stone-ban szintén akadtak emlékezetes pillanatai:

Ana csak most kezd igazán berobbanni Amerikában (bár az első angol nyelvű filmjeiben rögtön világsztárok oldalán volt látható), így még nem volt része valami sok magazin fotózásban. Az eddigi egyik legjobb sorozatot a GQ publikálta róla. Ezeken a képeken a mellbimbója nemhogy a felsőjét, de még a szemünket is kiszúrja:

De a spanyol Icon magazinban megjelent fotóira sem lehet panaszunk:

Zárásként pedig itt van pár fotó a Szárnyas fejvadász 2049 sajtókörútjáról, természetesen Anával a középpontban:

Találkozzatok ti is Joival október 5-től a mozikban!

tumblr_opnb8tq3ll1w1qb5po2_500.gif

Forrás: InterCom, Origo, Gfycat, Ana de Armas Network, ZORG'S CELEBRITY VIDEO EDITS

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8812900012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.28. 18:46:54

Hát... gyerekek... ! Nem is tudom...

Aki nem jött össze a 20-as évei alatt egy atléta csajjal az most csurgatja a nyálát, bizony...
A kerek fenék is akkor igazi, ha belemarkolva olyan mint a beton !

22 évesen "kvázi" jól kinézni nem nagy kunszt !

Mondom ezt úgy, hogy a Zasszony is minnyá 40 éves, 2 gyermekes anyuka, de a segge/melle/pocija még mindig pazar !!!
Nem lötyike, mint ezé a huszonévesé...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.29. 15:09:29

@mentolos lecsó:

"A kerek fenék is akkor igazi, ha belemarkolva olyan mint a beton !"

Hát, akkor inkább múzeumokba menj női szobrok fenekét fogdosni.

2017.10.02. 05:32:16

@mentolos lecsó: volt röplabdás csajom. Neki volt olyan kicsi, kerek, kemény segge, hogy keménytojást lehetett rajta törni. Mondjuk ő ázsiai, itt nagyon ritka az, hogy egy nőn izom van. Ez a lapos segg, vékony, izomtalan láb kombináció elterjedt, ez számít itt "jónőnek". Ana de Armas helyes csaj kicsit semmilyen az arca (szép, de nem túl egyedi), ilyen babaarcból rengeteg van ukrán, orosz, belorusz, moldáv modellek közt is. Nem tipikus kubai, én kelet-európainak mondtam volna pofi alapján.

Meg volt egy korábban amatőr szinten focizó és korcsolyázó csajom még jó régen Magyarországon, akinek ugyan kemény volt se segge, de hatalmas is. Tömény izom. Meg a combja is brutális volt. Izmos és már túl sok, mellei meg picik voltak. Nem mindig jó a sok izom.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.10.02. 09:42:36

@karandash:

"Nem mindig jó a sok izom."

Élből lenyomott, mi? :D
süti beállítások módosítása