Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

'Star Wars IX': J.J. Abrams forgatókönyvet ír és rendez; eltolták a premiert

2017. szeptember 13. 14:15Szólj hozzá!

A Lucasfilm és a Disney egy ismerős archoz fordult a nehéz időkben.

Miután bejelentették Colin Trevorrow ("Jurassic World") visszalépését az rendezői széktől, az azt követő napokban szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a nyolcadik részért felelős Rian Johnson veheti át tőle a stafétát, amit aztán végül ő maga cáfolt. Tegnap délután pedig sokak örömére, még többek bánatára hivatalos közleményben erősítették meg, hogy "Az ébredő Erő"-t tető alá hozó J.J. Abrams vezényletével készül el új Star Wars-trilógia záródarabja, aki a "Batman Superman ellen"-ért sokat kritizált Chris Terrioval karöltve készíti el a forgatókönyvet.

"Az ébredő Erő"-ről ódákat zengtek a kritikusok, míg a rajongók többsége nem elégedett meg a fullba nyomott nosztalgiával. Bevételi rekordokat döntögetett, nagyszerű, ám addig ismeretlen színészeket robbantott be a köztudatba, de az újrahasznosított történetével nem volt vele mindenki maradéktalanul elégedett. Éppen ezért népes az a tábor is, amelyik nem örül a visszatérésének a messzi, messzi galaxisba.

Hogy a rendezőcserének köszönhető-e, vagy már régebb óta tervezték, az biztos, hogy a jó munkához idő kell, így az eredetileg 2019. május 24-re tervezett premiert egészen 2019. december 20-ig tolták, így az űreposz kilencedik felvonása a "Wonder Woman" folytatásával vetekedhet majd a mozipénztáraknál, amit egy héttel előtte, 2019. december 13-án mutatnak be a tengerentúlon. Persze csak ha végül tartják is ezt a dátumot, mivel a Star Wars mellé tenni körülbelül bármit kész öngyilkosság, és ezt a Disney is nagyon jól tudta, amikor emellett a dátum mellett tették le a voksukat.

Végezetül pedig itt egy kép Daisy Ridley-ről csak úgy:

daisy-ridley-star-wars-abc-jc-170719.jpg

Forrás: ABC, Variety

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr312826240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása