Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Ed Skrein csatlakozott, majd ott is hagyta a 'Hellboy' rebootot

2017. augusztus 29. 11:07Szólj hozzá!

A jó ügy érdekében lépett le.

A színész még a múlt hét során csatlakozott a "Hellboy: Rise of the Blood Queen" nagy neveket felvonultató színészgárdájához Ben Daimio őrnagy szerepében, aki a képregényekben egy ázsiai származású férfi. Ennek eredményeképp megint előjött a whitewashing, rengetegen felszólaltak a színész ellen, és sokan máris a film bojkottálását kezdték hangoztatni.

Ebbe a gödörbe ugyebár nemrég belefutott a Scarlett Johansson nevével fémjelzett "Páncélba zárt szellem" és a Netflix égisze alatt készült "Death Note", de még tovább is sorolhatnánk.

Nos, Francis tegnap egy nyilatkozatot tett közzé a Twitteren, amiben leírta, hogy nem tudott a karaktere etnikumáról, amikor elfogadta a szerepet, valamint hogy számára is fontos az etnikai sokszínűség bemutatása. Nagyon szimpatikus lépés ez tőle.

Sajnálom, hisz ez nem az ő sara. Ezek után csak lesz annyi eszük a készítőknek, hogy nem egy újabb fehér színészt választanak, hanem esélyt adnak egy ázsiainak, és senkit sem hoznak megint ilyen kellemetlen helyzetbe. És habár ez példaértékű magatartás Skreintől, attól tartok, hogy nem lesz semmilyen hatással a filmipar döntéseire.

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2012787538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása