Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

GALÉRIA: A Marvel sorozatos részlege

2017. augusztus 16. 18:32Szólj hozzá!

Tévés kedvenceink összegyűltek egy fotósorozatra.

73f67153685393_593db9c9477da.jpg

Kremer Johnson for Emmy Magazine (2017)

Nyakunkon a "Defenders" teljes első évadának augusztus 18-án esedékes megjelenése, ez alkalomból pedig egy, a Marvel-sorozatok főszereplőiről nemrég megjelent fotósorozat darabjait szedtem össze egy galériába. Sorozatos részleg alatt ugyebár a Netflix-féle műsorokat és "A S.H.I.E.L.D. ügynökei"-t szokás érteni (és ez a felhozatal ugyebár bővülni fog még sok másik készülőfélben lévő sorozattal), mivel a fotózás idejére már elkaszálták az összesen két évadot megélt "Carter ügynök" című szintén Marvel produktumot (pedig de jó is lett volna a csapattal látni Hayley Atwell édes pofiját is), valamint az "Inhumans" castingja akkoriban még javában zajlott, tehát többek között még ők is kimaradtak. A csapatfotót fent, a többit pedig az alábbi galériában találjátok!

Kremer Johnson for Emmy Magazine (2017)

Nem számít, hogy Hayley lemaradt erről a sorozatról. Hogy senki (leginkább én) ne hiányolja, itt van róla egy pusziküldős mozgókép, amit akár órákig is el tudnék nézegetni:

giphy_1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr812754732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása