Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

Casey Affleck nem hinné, hogy Ben szerepelni fog az új Batman-moziban

2017. augusztus 16. 10:10Szólj hozzá!

Gondolta, jó ebben a témában viccelődni.

Ben Affleck testvére egy rádióadás vendége volt, ahol mindenféle téma szóba jött. A műsorvezető, Rich Keefe kapott az alkalmon, és rákérdezett a Ben körüli pletykákra, miszerint nem fog szerepelni az új Batman-filmben. Előre lenyugtatunk mindenkit, ezeket a szóbeszédeket Ben cáfolta a Warner Bros. filmes Comic-Con paneljén, és nagyon reméljük, hogy azóta nem változott a helyzet, és Casey tényleg csak vicces próbált lenni.

Casey a kérdésre azt válaszolta, hogy habár szerinte Ben remek Batman volt, nem fogja megcsinálni a "The Batman"-t. Miután a műsorvezető erre megjegyezte neki, hogy tudja-e, hogy ezzel nagy hírt robbant, már visszakozva annyit mondott, hogy csak viccelődött, ő találta ki az egészet. Hát, Casey, valami baj lehet a humorérzékeddel, mert marhára nem voltál vicces, ellenben rengeteg DC-rajongóra hoztad rá a frászt.

00013.gif

Az egyetlen váló ok a későbbiekben talán az lehet, hogy a film új rendezője, Matt Reeves akár egy trilógiát is elkészítene, amire lehet, hogy Ben nem lesz vevő, bár a Comic-Con idején még azt mondta, hogy "szívesen csinálom, amíg csak akarják." A nép akarja. Csináld!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr812754650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása