Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TrollMozi - Mégis ki néz ilyet?

A magyar mozikba és tévéképernyőkre is érkezik az 'Inhumans'

2017. augusztus 14. 21:51Szólj hozzá!

Magyarországon is vetíteni fogják a Marvel Moziverzum leggyengébbnek ígérkező felvonását.

000254980hr.jpg

Limitált ideig, magyar felirattal lesz látható a hazai vásznakon az "Inhumans", amivel azért egy próbát már csak a kiadó neve miatt érdemes lesz majd tenni, ha nem máskor, akkor bő egy hónappal a mozis bemutatót követően a tévében.

A hazai forgalmazó, a Fórum Hungary közleménye: "A világpremierrel egy időben a hazai IMAX-vásznon is látható korlátozott előadásszámmal a Marvel új televíziós sorozatának bevezető része, melyet IMAX-kamerákkal forgattak. Az Inhumans (12E) hat alkalommal kerül műsorra augusztus 31. (csütörtök) és szeptember 5. (kedd) között, a jegyelővétel már kezdetét vette. A teljes sorozat októbertől látható a Viasat3 műsorán."

A Cinema City által bejelentett időpontok (jegyelővétel itt):

08.31. csütörtök: 18:30
09.02. szombat: 16:00; 20:15
09.03. vasárnap: 16:00; 20:15
09.05. kedd: 18:30

Az első vélemények szerint egyébként a pilot egyenesen szörnyű, az egyetlen pozitívuma pedig Lockjaw, a teleportáló kutya. Hogy miért? Mert aranyos. Reméljük azonban, hogy ez csak az első részre igaz, és végül valami egész korrekt sül ki az eredetileg filmnek szánt projektből. Az egyszer biztos, hogy majd októberben én a tévé előtt fogok ülni (ha már a távolság miatt nincs lehetőségem IMAX-ben megnézni).

A főbb szerepekben Anson Mount (Black Bolt), Iwan Rheon (Maximus), Serinda Swan (Medusa), Eme Ikwuakor (Gorgon) és Isabelle Cornish (Crystal). A bevezető epizódot Roel Reiné rendezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr312748986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása